Не квітами єдиними. Як створити вдома весняний настрій?

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Анастасія Коваленко

|

2316

На календарі вже давно березень, але справжня весна цього року не поспішає. Від затяжного похмурого «дня бабака» рятуються, хто як може: хтось одягає легкі сукні та яскраві пальта, хтось купує мімозу та вербові «котики», хтось по-новому обставляє дім. Маємо свою добірку речей для створення весняного настрою і ми. 

У нашому списку – не зовсім «класичні» весняні предмети з квітковими принтами (хоча куди ж без них). Насправді весну в дім можуть принести абсолютно різні речі. Головне – те, що ти будеш з ними робити та який настрій це тобі подарує.

 

Одяг від Zagrava 

  Instagram  

Весна – це не тільки позначка на термометрі. Це, перш за все, внутрішній стан: коли нам добре, то навіть торішні снігові кучугури не завадять. Тому й кликати весну слід тими речами, які дарують тобі задоволення (ми точно знаємо, що у домі стане на кілька градусів тепліше, якщо ти викинеш оту футболку з плямами від заморожених чорниць). Наш вибір – це лляний одяг Zagrava. Його прості та зрозумілі силуети, вільний крій та глибокі природні кольори у поєднанні з естетикою натурального льону творять справжню магію: вдома ти почуватимешся, як на курорті, а в подорожах – як вдома. А ще бренд закохує у себе з першого посту в Instagram: декларує право дійсно любити себе як нову релігію століття та транслює філософію «дихати на повні груди» так, що не нею неможливо не проникнутися.

 

 

Декор для оселі від Goloobburo

  Instagram  

Вази, лампи, декор, дзеркала, фаянсова статуетка Фріди – від дизайн-бюро Goloob хочеться просто все! Якщо ти теж цінуєш оригінальні речі та концепцію slow design, тоді з появою котрогось із цих об’єктів вдома точно запанує справжня весна. Краса повсякденних речей важлива для молодої команди, що створює сучасні речі із використанням традиційних матеріалів. Творці бренду впевнені, що прості радощі, тактильний досвід та сповільнена насолода повсякденними предметами можуть кардинально покращити якість життя. І це втілюється у продуктах Goloob: наприклад, ми в захваті від керамічної підставки для дзеркала дизайну Марії Красюк. Це ж так природньо, очевидно і водночас так рідкісно: просто взяти в руку дзеркало, розглядати своє відображення, бути чесними, відкритими, не поспішати. «Нам потрібні такі ритуали, щоб нагадувати про те, що є насправді важливим і цінним» – говорять у Goloob. І ми з цим на сто відсотків погоджуємось.

 

 

Аксесуари для дому Wood Story

  Instagram  

Ще одна історія про весну, яка розквітає зсередини, – у профілі @wood_story. Тут ти знайдеш речі, виготовлені компанією LOMOD. Команда використовує лише натуральне дерево, усі етапи виробництва виконує власноруч на сучасному комплексі у Харкові. Підставки під вино та вініл, таці та підноси – предмети не те щоб першого вжитку. Ці речі знадобляться тим, хто пізнав мистецтво гедонізму та навчився (або саме вчиться!) насолоджуватися домашнім життям. Нехай з програвача тихо співає Рей Чарльз, у келиху виблискує піно нуар, а на ліжку чекають улюблені закуски: ти точно заслуговуєш на такий вечір, а аксесуари Wood Story у цьому допоможуть. 

 

 

Речі з принтами з LILIT SARKISIAN ART SHOP

  Instagram  

Якщо вже й наближувати весну квітами, то тільки такими, як у LILIT SARKISIAN ART SHOP. Нелюмбо та стреліція, лотос та піон, артишоки та бавовна: авторські принти художниці Ліліт Саркісян прикрашають одяг та аксесуари, речі для дому та поліграфію. Ліліт – філологиня, яка без художньої освіти збудувала власну мистецьку справу. Вона транслює ідеї естетики у повсякденності та права на творчість для будь-кого, а також радить ретельно відфільтровувати те, на що ти дивишся щодня, лишаючи тільки естетичні та приємні речі. Саме такі на наш погляд продукти під брендом LILIT SARKISIAN: уяви, як ти дістаєш свої ейрподси з кейсу, кастомізованого принтом з гілочками оливи, сукулентами, лавандою чи тюльпанами. Або працюєш вдома з гаджетами в «квітучих» чохлах. З такими аксесуарами навіть зима – весна.

 

 

Книжки від Art Huss

  Instagram  

Що може змінити нашу реальність, перенести в інші світи, перевернути сприйняття? Правильно, книга! Тож для того, аби вдома защебетали пташки щастя і натхнення, радимо купити кілька видань про мистецтво, дизайн та моду. Цікаво і легко про візуальну культуру – це принцип видавництва ArtHuss, тому на весняний книжковий шопінг відправляємося саме туди. «Життя в кольорі» Ребекки Етвуд «Архітектура щастя» Алена де Боттона, «Міські джунглі» Іґора Джосіфовічa і Джудіт де Ґраф, «Своя оселя» Джоани Ґейнс – наш вибір. Фантастично красиві та змістовні книги, які розкажуть, як облаштувати свій простір, створити гармонію за допомогою рослин, дадуть цілу тону натхнення і ще більше – цінних практичних порад. Саме те, що треба в очікуванні весни!

 

 Щоб не пропустити нові цікаві тексти, підпишись на 34home у  Instagram  та  Facebook

 

Фото на головній: The Modern House

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Анастасія Коваленко

|

2316

ТЕМИ:

Читай також:

Опубликован список интерьерных трендов 2021 года
Тренди /

Опубликован список интерьерных трендов 2021 года

А следовать им или нет – это уже дело твое.

6 способів освіжити інтер’єр, не витративши надто багато ресурсів
Лайфхаки /

6 способів освіжити інтер’єр, не витративши надто багато ресурсів

Шість варіантів весняного апгрейду оселі.

Как организовать большую весеннюю уборку быстро и безболезненно?
На что обратить внимание в интерьере этой весной? Советуют дизайнеры
Тренди /

На что обратить внимание в интерьере этой весной? Советуют дизайнеры

Цвета, материалы и текстуры, которые будут радовать глаз и душу.

Зараз на головній:

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?
Mindfulness /

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?

Якщо коротко – так. І це круто!

На пляшках Varvar розмістили фото тварин, які шукають домівки
«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?
Mindfulness /

«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?

Розбираємось разом з гештальт-терапевткою.

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»
Історії /

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»

Дизайнерка Алина Дворжанская – об особенностях работы с квартирами под сдачу и о рынке арендной недвижимости в целом.

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?
Почну з понеділка /

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?

Розповідаємо, як почати і не кинути бігати.

8 хороших новостей февраля
Конспект /

8 хороших новостей февраля

Не стоит забывать, что в мире по-прежнему происходят хорошие вещи.

Показати більше