5 ідей для побачень вдома під час локдауну

5 ідей для побачень вдома під час локдауну

|

Рубрика: Лайфхаки

|

Автор: 34crew

|

2252

Влаштувати побачення під час локдауну може бути непросто. Тож чому б замість банальної вечері при свічках не спробувати зробити разом якусь приємну домашню справу? 

Театри, бари та ресторани зачинені, доставку можна чекати годинами (і врешті отримати вистиглий фо бо), улюблені романтичні фільми переглянуті ще рік тому. Здавалось би, жодного простору для того, щоб влаштувати затишне побачення – особливо для пар, які живуть разом. 

Та все не так безнадійно: адже можна влаштувати DIY-побачення, гарно провести час та зробити важливу справу по дому, для якої точно знадобляться дві пари рук. Ось п’ять варіантів веселих та корисних ідей домашніх побачень у стилі Do It Yourself від дизайнерки Аніти Йокоти.   

 

Зібрати меблі 

Ніщо так не зміцнює стосунки, як спільна робота, результатом якої одразу можна насолодитись. А ще монотонне збирання поличок чи комоду добряче знімає стрес та дає відчуття впорядкованості (особливо якщо для спільного збору меблів ти обереш відкриту полицю). Аніта Йокота радить обрати для побачення саме збирання відкритих поличок: це максимально простий варіант без жодних рейок чи механізмів, який, тим не менш, потребує активного включення двох: часом порівнювати деталі з зображенням на інструкції та слідувати її настановам – задача для людей з міцними нервами. Тож збирати меблі під класну музику та із приємною людиною поруч – хороший спосіб зберегти психічну рівновагу та залишити добрі спогади про вечір. 

 

Пересадити рослини

Навіть найбільш невибагливі рослини час від часу треба пересаджувати, і березень – чудовий час, аби нарешті розсадити твою сансевієрію чи переселити у повноцінний горщик пророщений авокадо. І у цій справі теж згодяться дві пари рук: виймати рослинку із затісного горщика, стежити за її рівним розташуванням, підсипати ґрунт, гуглити особливості його утрамбовування – все це куди приємніше робити разом. І нехай перспектива відчути землисті нотки в ароматі улюбленого вина тебе не лякає.

 

Замінити освітлення

Причепити новий світильник, розібратись з подовжувачами для нової класної інтер’єрної лампи, чи навіть банально причепити яскравих лампочок на кімнатні рослини – і атмосфера звичної кімнати точно зміниться. Нова акцентна люстра точно урізноманітнить сетинг кімнати, особливо якщо ти обереш нестандартний варіант – наприклад, із низькими енергозберігаючими світильниками, які створять зональне освітлення. У будь-якому випадку, для заміни люстри тобі знадобиться надійний партнер поруч (і бажано – високого зросту та з наявною драбиною). Але переконайся, що побачення не піде шкереберть через невимкнені запобіжники – все-ж таки, електрика вимагає обережного ставлення. 

 

Оновити кухню

Навіть невеликі деталі – наприклад, стильні ручки чи оновлені поверхні, одразу змусять твою кухню виглядати по-новому. А якщо вирішиш прибити новенькі полички для посуду над столами для приготування, додати акцентного освітлення над робочою поверхнею чи перефарбувати дверцята шафки, без допомоги точно не обійтись. 

 

Змінити штори

Іще одна довга та неприємна справа, яку значно спростить робота удвох. А якщо ти прагнеш справді прокачати кімнату за один вечір, заплануй не тільки купівлю штор, а й встановлення нового карнизу. Дизайнери одностайні у думці, що штори, продіті у підвішений високо під стелею (але не до на самій стелі!) карніз, візуально збільшують простір – до того ж, наші улюблені магазини вже давно відмовились випускати штори на старомодних гачках. Все, що тобі знадобиться – надійний партнер(-ка), драбина, рулетка чи рівень, та позичений у знайомих перфоратор. 

 

 Щоб не пропустити нові цікаві тексти, підпишись на 34home у  Instagram  та  Facebook

 

|

Рубрика: Лайфхаки

|

Автор: 34crew

|

2252

ТЕМИ:

Читай також:

Техника безопасности: как устроить домашнюю вечеринку в эпоху ковида?
Лайфхаки /

Техника безопасности: как устроить домашнюю вечеринку в эпоху ковида?

Если ваша вечеринка не выглядит так, даже не зовите нас.

Привет, лето! Хорошие новости недели
Новини /

Привет, лето! Хорошие новости недели

Добрые темы для обсуждения на первом летнем пикнике.

Як пояснити родичам, що таке 8 березня?
Конспект /

Як пояснити родичам, що таке 8 березня?

Та уникнути конфлікту.

Хороші новини вересня
Новини /

Хороші новини вересня

Дайджест хороших подій, які зроблять настання осені трохи менш сумним.

Зараз на головній:

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?
Mindfulness /

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?

Якщо коротко – так. І це круто!

На пляшках Varvar розмістили фото тварин, які шукають домівки
«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?
Mindfulness /

«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?

Розбираємось разом з гештальт-терапевткою.

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»
Історії /

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»

Дизайнерка Алина Дворжанская – об особенностях работы с квартирами под сдачу и о рынке арендной недвижимости в целом.

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?
Почну з понеділка /

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?

Розповідаємо, як почати і не кинути бігати.

8 хороших новостей февраля
Конспект /

8 хороших новостей февраля

Не стоит забывать, что в мире по-прежнему происходят хорошие вещи.

Показати більше