5 українських брендів одягу, які врятують від осінньої нудьги

5 українських брендів одягу, які врятують від осінньої нудьги

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Екатерина Гордеева

|

2715

Ідеальна осінь – пора душевних зустрічей у кафе та повільних прогулянок серед опалого листя. Але найчастіше реальність виявляється куди прозаїчнішою: перші холоди і дрібний дощ наганяють смуток і змушують залишатися вдома. Вибратися з-під теплого пледу стане легше, якщо на вішалці чекатимуть обновки – зігріваючі і не менш затишні. Fashion-журналістка Катерина Гордєєва знайшла такі речі у колекціях українських брендів.

 

 

byMe

 Сайт    /  Instagram 

Дмитро і Аліна Сердюк запустили бренд byMe у 2016 році. Пара починала з невеликої капсули сорочок та спідниць, але сьогодні в їхньому шоурумі представлені повноцінні сезонні колекції одягу та взуття у стилі smart casual. Ціни в магазині досить демократичні: наприклад, тренч з водонепроникної тканини обійдеться приблизно в три тисячі гривень. Мила деталь: на підкладці плаща схована нашивка «Сьогодні твій особливий день» – дрібниця, а настрій підіймає. А зробити день ще яскравішим допоможе светр в різнокольорову смужку з відкладним коміром, який імітує сорочку-поло.

 

 

 

Kimono Haori Yukata 

 Instagram 

Аккаунт @kimono.feel – трохи більше, ніж просто інстаграм-магазин. В постах можна знайти поради, як відрізнити кімоно від юкати, і рекомендації щодо вибору японського вбрання. Бренд пропонує не тільки нові, але й вінтажні речі – цей хід оцінять адепти розумного споживання. Велика частина одягу представлена у єдиному екземплярі, тому про унікальність образів теж турбуватися не варто.

Кімоно – знахідка для аматорів креативної багатошаровості: на його базі можна складати різні за стилем комплекти – від бохо до мінімалізму. Розраховуючи бюджет на покупку традиційного японського одягу, орієнтуйся на суму близько двох тисяч гривень.

 

 

 

Litkovskaya 

 Сайт   /  Instagram 

Ім'я Лілії Літковської знають далеко за межами України: колекції Litkovskaya представлені в магазинах Парижа, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса та Токіо. Гучний успіх прийшов до неї у 2013 році, коли журнал Vogue Italia включив її до топу-200 найбільш перспективних фешн-дизайнерів світу. Сьогодні речі Літковської можна помітити в гардеробах політикинь і зірок шоу-бізнесу. 

Характерний почерк дизайнерки – переосмислення традиційно чоловічих елементів одягу та їх гендерно-нейтральна адаптація. Правда, на такі речі доведеться розщедритися: вартість кашемірового пальто – € 1780, а хитромудрої сукні-сорочки – € 650.

 


 

 

Bevza

 Cайт   /  Instagram 

Бренд Bevza надихається історією та архітектурною спадщиною української столиці. Глибокий зв'язок з Києвом легко простежується в колекціях: в описах речей зустрічаються посвяти історичним персонажам. Наприклад, ця біла сукня з віскози створена за мотивами плаща княгині Ольги, а балаклава символізує її головний убір. На сайті бренду відзначено, що він «втілює образ сильної та ніжної жінки». Вартість речей з історією – € 645 і € 150 євро відповідно.

 

 

 

Pijjekker 
 
 Instagram 

Тим, кому не довелося відчути на собі всі принади віддаленої роботи, варто звернути увагу на цей молодий бренд. Їхні жакети допоможуть розворушити офісні будні і виділитися з натовпу однакових консервативних костюмів.

Проект Pijjekker – не тільки про гарний одяг. Усі речі отримали другий шанс на життя, пройшовши довгий і цікавий процес апсайклінгу. Розумне споживання зараз у тренді, так що в одязі цього бренду можна відчути себе ще моднішим. Вартість речей на фото: 1400 і 1200 грн відповідно.

 

 

Фото: Bevza

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Екатерина Гордеева

|

2715

ТЕМИ:

Читай також:

Що взяти в подорож, аби почувати себе як вдома?
Речі /

Що взяти в подорож, аби почувати себе як вдома?

Речі, які допоможуть відчути затишок та комфорт.

Три рецепта глинтвейна для приверженцев классики и новаторов
8 детективов, от которых невозможно оторваться
Розваги /

8 детективов, от которых невозможно оторваться

Делимся нашими любимыми историями с динамичным сюжетом и непредсказуемой развязкой.

Как правильно ходить за грибами?
Лайфхаки /

Как правильно ходить за грибами?

Отличный способ получить удовольствие от прохладного сезона.

Зараз на головній:

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?
Mindfulness /

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?

Якщо коротко – так. І це круто!

На пляшках Varvar розмістили фото тварин, які шукають домівки
«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?
Mindfulness /

«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?

Розбираємось разом з гештальт-терапевткою.

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»
Історії /

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»

Дизайнерка Алина Дворжанская – об особенностях работы с квартирами под сдачу и о рынке арендной недвижимости в целом.

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?
Почну з понеділка /

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?

Розповідаємо, як почати і не кинути бігати.

8 хороших новостей февраля
Конспект /

8 хороших новостей февраля

Не стоит забывать, что в мире по-прежнему происходят хорошие вещи.

Показати більше