10 українських брендів одягу для дому

10 українських брендів одягу для дому

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Оля Винокурова

|

8333

За останній рік ми стали ще більше цінувати комфорт та естетику особистого простору. Дім став нам фортецею, місцем сили, робочим простором і головним місцем для зустрічей із друзями й близькими. М’яке освітлення, особливі для тебе предмети інтер’єру й гарний одяг для дому – це те, що дарує відчуття безпеки, знижує рівень стресу й допомагає відчути себе розслаблено та спокійно. Звідки черпати натхнення та як створювати свої ідеальні образи для дому й відпочинку, читай у нашій добірці з десяти українських брендів, для яких домашня естетика стала справжньою мантрою slow living у 2020 році.

 

Balcony garment

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram
Адрес:
Київ, вул. Жилянська, 45

Бренд Balcony garment став синонімом комфорту й естетики одягу для дому. Засновниця бренду Катерина Бойко впевнена, що домашній одяг може бути не просто зручним, але й красивим. Кожен виріб бренду – втілення затишку й гармонії з собою. М’які натуральні тканини, сучасний лаконічний крій і дбайливе ставлення до деталей підкреслюють відчуття безпеки та дарують естетичне задоволення. У піжамних наборах і сорочках Balcony garment можна однаково красиво лежати на дивані й дивитися серіали або працювати дистанційно та не боятися бути зненацька захопленою відеомітингом.

 

 

Katsurina

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram  
Адрес: Київ, вул. Михайлівська, 24а

Магазин Katsurina.online розпочався з тих самих легендарних ковдро-пуховиків, які стали візитівкою Даші Кацуріной, засновниці й ідейної натхненниці бренду. Як і відомі теплі пуховики, усі предмети одягу бренду про комфорт, коли він так необхідний. Тут є трикотажні колекції костюмів, штанів і спідниць для дому та прогулянок, м’які лляні оверсайз сорочки й шорти. Усі кольори в палітрах колекцій поєднуються між собою, щоб кожен айтем міг стати логічним продовженням іншого.

 

 

Sleeper

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram 
Адреса: (
Київ) ЦУМ, вул. Хрещатик, 38; Marque Space, вул. Саперне Поле, 3; Goodwine, вул. Мечникова, 9; (Одеса) OGONEK, вул. Варламова, 28

За легендою, у Різдвяну ніч одній із засновниць бренду наснилося, як вона стоїть посеред фабрики піжам. А вже наступної зими Катерина Зубарєва й Ася Варец випустили свою першу колекцію одягу для сну Sleeper. На бренд із самого початку чекала світова слава, адже вже першу колекцію піжам високо оцінила головна редакторка Vogue Italia Франка Соццані, назвавши Sleeper відкриттям місяця. Відтоді український бренд люблять і знають у всьому світі. Зараз компанія володіє власним виробництвом, що дозволяє стежити за якістю кожного виробу, а колекції поповнюються лляними сукнями, костюмами вихідного дня піжамного крою, туфлями й сумками.

 

 

Mashsh

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram  

Easy living wear – девіз лінії одягу для дому Mashsh, яка за рік існування перетворилася на цілу ідеологію комфортного та зрозумілого одягу для дому, прогулянок і спорту. Телеведуча Маша Єфросиніна з командою однодумців створюють трикотажні колекції, які допомагають відчути впевненість у собі та своїх силах. Кожен виріб Mashsh м’якше найніжніших обіймів, у них однаково приємно валятися в ліжку, гуляти з друзями або вийти за кавою в найближчу кав’ярню. Нещодавно серія піжам поповнилася чоловічими наборами, а для найхолодніших вечорів ідеально підійдуть нові теплі костюми.

 

 

Harper's Homewear

 Сайт   /  Instagram  

Для поціновувачів лаконічного стилю й елегантної простоти була розроблена колекція одягу для дому Harper's Homewear. Концепція бренду формується на принципі витонченої простоти та комфорту. Тільки натуральні якісні тканини, зручний крій і базові моделі – це основа колекцій, яка дозволяє дизайнерам створювати одяг поза часом. Harper's Homewear про те, як вранці в лляній сорочці oversize ти робиш каву, а пізніше не переодягаючись вирушаєш на зустріч із друзями.

 

 

Kotovich

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram  
Адреса:
(Київ) вул. Михайлівська, 21; (Одеса) вул. Катерининська, 7

Ще один бренд, який створює свої колекції одягу базових пастельних відтінків для дому та відпочинку. Нейтральні колірні рішення дозволяють брати з собою в подорож лаконічні предмети гардероба та не боятися, що вони швидко набриднуть або стануть нудними. Крім того, бренд Kotovich активно бореться з перевиробництвом: одяг виробляють здебільшого з натуральних тканин із повторним використанням сировини, а упакова складається з біорозкладного пластика.

 

 

Dayinlinen

 Сайт   /  Instagram  

Бренди, які беруть на себе відповідальність за розумне споживання сьогодні, – це бренди майбутнього. Dayinlinen – монобренд лляного одягу, який випускає одну колекцію на рік усього з п’ятьма моделями. Пропонуючи капсулу з мобільного гардероба, Dayinlinen компенсує невелику кількість елементів їхньою взаємозамінністю. Ідеологія компанії прагне того, щоб речі були універсальними й ідеально обміркованими для будь-яких потреб своїх власників: у костюмі можете не тільки провести вихідний, не вилазячи з ліжка, але й піти на вечірку й навіть вирушити в невелику подорож.

 

 

Zagrava

 Instagram 

Як можна освідчитися в коханні власному тілу? У Zagrava вважають, що подарувати собі ідеальний одяг для дому та сну з 100% природних тканин і є найкращим зізнанням у коханні собі та своїм близьким. У такому одязі, де б ти не був(-ла), всюди відчуваєш себе вдома. Відчуття невимушеності й розслабленості починається з легендарного лляного кімоно, найтоншого sleep dress, витонченого костюма й піжамного набору. А як провести свій найкращий вихідний у новій піжамі за улюбленою книжкою на підвіконні або в колі друзів на домашній вечірці, вирішувати тобі.

 

 

Home Wings

 Сайт   /  Facebook  /  Instagram  
Адрес:
Київ, вул. Петлюри, 6

З настанням холодної пори року лаконічні костюми з натуральної вовни й теплого трикотажу хочеться носити сім днів на тиждень, і немає жодної причини, щоб цього не робити. Дизайнери Home Wings настільки закохані в концепцію хюґе, що кожен предмет одягу трохи схожий на затишний плед. Саме тому їхній домашній одяг радує та створює настрій, а піжами бренду зроблені настільки комфортними, що ти не ти не помічаєш, що вони взагалі є на тілі. Серед іншого асортименту бренду можна підібрати собі ідеальний костюм із  лімітованої колекції з Ксенією Шнайдер замовити Hygge Box або знайти свій плед для холодних зимових вечорів.

 

 

Sammy Icon

 Сайт   / Facebook  /  Instagram 
Адрес:
Київ, вул. О. Гончара, 14 (партнерська мережа)

Якщо основа домашнього комфорту – це той одяг, у якому ти почуваєшся однаково затишно й упевнено, то комфорт твого тіла, безсумнівно, починається зі зручної та приємної до тіла білизни й шкарпеток. Бренд аксесуарів Sammy Icon передусім відомий завдяки своїм яскравим шкарпеткам з оригінальними кольорами й патернами. Але не менш важливою частиною колекцій стали трикотажні боді, набори чоловічої та жіночої білизни, футболок і спортивних топів. Широкі пояси, м’які тканини, ергономічний крій  – у пошуках необхідного рівня зручності усе це робить їхні колекції особливими, а творчий підхід до дизайну й розробки принтів подарує натхнення, якого так часто бракує міському жителю.

 

 Щоб не пропустити нові цікаві тексти, підпишись на 34home у  Instagram  та  Facebook

 

Фото на головній: Katsurina

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Оля Винокурова

|

8333

ТЕМИ:

Читай також:

Тепличні умови: Як перезимувати затишно?
Лайфхаки /

Тепличні умови: Як перезимувати затишно?

Як перемогти сірість і холод й апгрейдити зиму за допомогою українських брендів.

Що таке стиль athflow? Теорія та практика
Речі /

Що таке стиль athflow? Теорія та практика

Стираючи грані між домом та «великим світом».

Без троянд і лебедів. 5 класних українських марок постільної білизни
Речі /

Без троянд і лебедів. 5 класних українських марок постільної білизни

Постільна білизна дуже багато говорить про того, чиє ліжко застеляє.

8 брендів товарів для дому, які переосмислюють українські традиції
Речі /

8 брендів товарів для дому, які переосмислюють українські традиції

Автентичні техніки й етнічні мотиви на новий, стильний лад.

Зараз на головній:

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?
Mindfulness /

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?

Якщо коротко – так. І це круто!

На пляшках Varvar розмістили фото тварин, які шукають домівки
«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?
Mindfulness /

«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?

Розбираємось разом з гештальт-терапевткою.

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»
Історії /

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»

Дизайнерка Алина Дворжанская – об особенностях работы с квартирами под сдачу и о рынке арендной недвижимости в целом.

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?
Почну з понеділка /

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?

Розповідаємо, як почати і не кинути бігати.

8 хороших новостей февраля
Конспект /

8 хороших новостей февраля

Не стоит забывать, что в мире по-прежнему происходят хорошие вещи.

Показати більше