Що робити, якщо ти «таємний Санта»? 10 небанальних ідей

Що робити, якщо ти «таємний Санта»? 10 небанальних ідей

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Valeria Lazarenko

|

15990

Повідомлення про те, що на вашій новорічній вечірці будуть дарувати анонімні подарунки, може прийти зненацька, і до післязавтра треба буде терміново знайти щось цікаве для малознайомої колежанки із сусіднього кабінету. Та сподіваємося, що наша добірка допоможе обрати доречний, недорогий і небанальний подарунок для «таємних Сант».

 

Дерев’яна підставка для смартфона

Вартість: 299 / 399 UAH
 Купити   

Красивий, екологічний і дуже функціональний варіант подарунка. Із таким стендером буде зручно дивитися відео, поки готуєш вечерю, чи, наприклад, знімати таймлапс із вікна улюбленої кав’ярні. Підставки доступні в трьох дерев’яних фактурах (горіх, дуб і ясен) та двох розмірах: найбільший підійде навіть для планшета.

 

 

Тримач для книг

Вартість: 590 / 990 UAH
 Купити   

Всі ми прийнамні раз у житті відчували той біль, коли намагались виставити книжки на відкритій полиці так, аби вони тримали рівновагу та не падали на голову. Виявляється, вихід є: набір легких та стильних металічних тримачів не обтяжить полицю й додасть витонченості інтер'єру. Обирай, що буде до вподоби отримувачу чи отримувачці твого подарунку: футуристичний краєвид Харкова, ненав'язливий натяк на вечірку чи мінімалізм Баухаузу

 

 

Органайзер для ключів

Вартість: 590 UAH
 Купити   

Якщо люди, які ніколи не гублять ключів у власній квартирі, все ж існують, то вони точно мають надприродні здібності. А для простих смертних стане у нагоді такий органайзер: зі стильного дерев'яного шпону та з намагніченою серединою. А отже, ключі завжди будуть у потрібному місці, а у передпокої нарешті з'явиться стильна деталь інтер'єру. 

 

 

Набір натуральних спецій

Вартість: 365 UAH
 Купити   

Якщо тобі довелося бути «таємним Сантою» для когось, хто полюбляє куховарити, вважай, тобі пощастило. Замовляй стильний набір крафтових спецій від «Бази лісу» та чекай запрошення на вечерю. У наборі – цілих 6 різновидів натуральних спецій: сушені томати з перцем, гранульований часник із гірчицею та розмарином, печена цибулька, приправа із сушених карпатських грибів, сушені баклажани й особлива «карпатська спеція». Комбо!

 

 

Набір для вирощування мікрогріну

Вартість: 410 UAH
 Купити   

Паростки мікрозелені на підвіконні класно виглядають на фотках і добре доповнюють вітамінами зимовий раціон. Такий подарунок згодиться й прокачаному в екологічній темі колезі, і міському жителю без жодного досвіду взаємодії із сапкою. До речі, подарунком до новорічного набору насіння (12 видів!) і лляних коциків ідуть пульверизатор та мила дерев’яна іграшка. Усе, що треба, аби розпочати новий рік із корисної звички.

 

 

Набір екоторбинок

Вартість: 280 UAH
 Купити  

«Таємний Санта» цілком може нести екологічну місію та пропагувати sustainability. Нехай пакети з пакетами нарешті відійдуть у минуле. У наборі – торбинки з бавовни для круп і горіхів, дві сітчасті торбинки для фруктів та мішечок для овочів зі щільної плащової тканини. Отримувачеві подарунку доведеться звикати до здивованих поглядів на касі в супермаркеті, але воно того варте! 

 

 

Блокнот для справи

Вартість: 395 UAH
 Купити  

Тільки не думай, що цей блокнот – типовий варіант чергового щоденника на 2021 рік. У «Блокноті для справи» знайдеться місце й для туду-листа, і для списку непрочитаних книг, і навіть приховані сторінки для занотовування маленьких потаємних мрій. Щільний папір, дотепні ілюстрації, наліпки, ігри – з таким блокнотом справи точно підуть швидше та приємніше.

 

 

Горнятко для кави

Вартість: від 450 UAH
 Купити   

Горнятко із бамбукового волокна, яке довгий час зберігає тепло, та ще й насиченого жовтогарячого кольору, точно стане в пригоді будь-кому. Тим паче більшість кав’ярень зараз залюбки надають знижку на покупку «у свою тару». Твоя совість також буде в спокої: горнятка пакують у картонні коробки без жодного пластику, а бамбукові волокна навряд чи завдадуть природі шкоди. 

 

 

Свічки з ароматом затишних вихідних вдома

Вартість: 510 UAH
 Купити  

Навіть у звичних категоріях подарунків можна знайти небанальні варіанти. Наприклад, набір свічок, які будуть пахнути печеними яблуками з корицею, глінтвейном чи морозяним гіллям. До речі, парфумовані свічки із соєвого воску не тільки горітимуть удвічі довше за воскові, але й виділятимуть у повітря менше кіптяви. А свічки із дерев'яним ґнотом ще й потріскуватимуть, як маленький коминчик. Ідеально для створення святкової атмосфери!

 

 

Набір книжок для виживання в офісі

Вартість: 555 UAH
 Купити   

Варіант для найбільш консервативного колективу, утім не позбавленого самоіронії. У наборі – три бестселери нон-фікшну останніх років: «Ніколи не йдіть на компроміс» Кріса Восса, «Рік продуктивності» Кріса Бейлі та, звісно, завжди необхідне «Витончене мистецтво забивати на все» Марка Менсона. І хоча з офісами минулого року не дуже склалося, поради про ведення конструктивних перемовин і вихід у світ за межами «соціальної бульбашки» завжди стануть в пригоді. 

 

 Щоб не пропустити нові цікаві тексти, підпишись на 34home у  Instagram  та  Facebook

 

Фото на головній: idyllhome.co.uk 

|

Рубрика: Речі

|

Автор: Valeria Lazarenko

|

15990

ТЕМИ:

Читай також:

«Кураж» запускає проєкт допомоги дитячим будинкам
Новини /

«Кураж» запускає проєкт допомоги дитячим будинкам

Під різдвяні свята дуже хочеться робити добрі справі. А ось і можливість.

8 брендів товарів для дому, які переосмислюють українські традиції
Речі /

8 брендів товарів для дому, які переосмислюють українські традиції

Автентичні техніки й етнічні мотиви на новий, стильний лад.

10 українських брендів одягу для дому
Речі /

10 українських брендів одягу для дому

Піжами, у яких можна працювати дистанційно та не боятися бути зненацька захопленим відеомітингом.

7 місць, куди можна віддати непотрібні речі та книги
Речі /

7 місць, куди можна віддати непотрібні речі та книги

Розвантажити свою шафу та зробити добру справу.

Зараз на головній:

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?
Mindfulness /

Чи справді рукоділля допомагає впоратись зі стресом?

Якщо коротко – так. І це круто!

На пляшках Varvar розмістили фото тварин, які шукають домівки
«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?
Mindfulness /

«Я б на твоєму місці…». Як перестати давати непрохані поради?

Розбираємось разом з гештальт-терапевткою.

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»
Історії /

«Я переделываю старые квартиры и сдаю их на Airbnb»

Дизайнерка Алина Дворжанская – об особенностях работы с квартирами под сдачу и о рынке арендной недвижимости в целом.

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?
Почну з понеділка /

Почну з понеділка: як привчити себе до пробіжок?

Розповідаємо, як почати і не кинути бігати.

8 хороших новостей февраля
Конспект /

8 хороших новостей февраля

Не стоит забывать, что в мире по-прежнему происходят хорошие вещи.

Показати більше